Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; InputFilter has a deprecated constructor in /home/damsite/domains/bioscoopgeschiedenis.nl/public_html/includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php on line 17
Digitale televisie in combinatie met films kijken bij HBO!
Bioscoopgeschiedenis
HBO

HBO zender

Wanneer je een abonnement hebt bij een digitale tv-aanbieder kun je je extra abonneren op HBO. HBO biedt je het volgende aan:

HBO pakket

Om HBO te kijken dien je een extra pakket te kopen bij een aanbieder van digitale tv. Het pakket is maandelijks opzegbaar. Je hebt meestal een basis abonnement nodig bij een tv aanbieder van digitale tv om HBO te kunnen ontvangen. Je kunt de series en films kijken via de decoder op tv en op de tablet bekijken. Kijk je graag series? Dan zul je bij HBO vooral de nieuwste seizoenen vinden. HBO heeft ook een app, deze is alleen te gebruiken in combinatie met een digitaal tv-abonnement. Het beeld is via de app minder scherp en helder dan bij HBO On Demand. Je series zijn Nederlands ondertiteld.

Wanneer je HBO via de televisie kijkt zul je merken dat er geen kijkgeschiedenis beschikbaar is. Dit kan een nadeel zijn omdat je dan niet meer kunt terug vinden wat je hebt bekeken. Dat HBO alleen kan worden afgesloten in combinatie met een digitaal tv-abonnement kan ook een minpunt zijn. Er zijn mensen die geen digitale tv hebben maar misschien toch graag films kijken. Deze mensen kunnen nu geen films kijken via HBO.

Meer informatie kun je vinden op de website van HBO.

Terug naar overzicht
Mejane.com
De techniek
Tablet
Bioscoop Pathé