Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; InputFilter has a deprecated constructor in /home/damsite/domains/bioscoopgeschiedenis.nl/public_html/includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php on line 17
Projectiescherm verf | Bioscoopgeschiedenis.nl
Bioscoopgeschiedenis
Projectiescherm verf

Projectiescherm verf

Een bioscoop in huis kun je tegenwoordig ook heel gemakkelijk zelf maken. Het enige dat je nodig hebt is projectiescherm verf en een beamer.

Zo maak je een bioscoop in huis

Met projectiescherm verf kun je je eigen bioscoop in huis maken. Het is een speciale verf met een hoge reflectie, waardoor de muur geschikt wordt als projectiescherm te gebruiken. De muur die behandeld is met projectiescherm verf levert een veel hogere kwaliteit beeld op dan een onbehandelde muur. Maar het kopen van een projectiescherm is een dure investering die nog eens bovenop de beamer komt. Projectieverf is een veel goedkopere, makkelijkere oplossing.

Deze speciale verf kun je niet bij de standaard Gamma of Praxis kopen, maar is gelukkig wel online te bestellen. Bestel bij Mighty Brighty Shop.

Bekijk tevens hier hoe het werkt.

Terug naar overzicht
Dvd's
Projectiescherm verf
Mejane.com
Digitale TV