Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; InputFilter has a deprecated constructor in /home/damsite/domains/bioscoopgeschiedenis.nl/public_html/includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php on line 17
Tv kijken op tablet| Bioscoopgeschiedenis.nl
Bioscoopgeschiedenis
Tablet

Tv kijken tablet

Het tv kijken op een tablet is een redelijk nieuw fenomeen. Het kijken op een tablet is ideaal wanneer je bijvoorbeeld wel samen wilt zijn maar toch wat anders wilt kijken. Bij veel providers heb je een abonnement nodig waarbij tv en internet zijn inbegrepen. Het kijken via een tablet is vaak gratis. De zenders die je kan kijken op je tablet zijn meestal gelijk aan je televisie abonnement. Heb je een goedkoper abonnement met alleen basiszenders dan zullen ook op je tablet alleen deze zenders zichtbaar zijn.

App digitale tv

Vaak heb je voor het kijken via een tablet een app nodig. Sommige providers hebben al zo een app, andere zijn nog bezig met deze te ontwikkelen. Wanneer je tv aanbieder nog geen app heeft kun je vaak via een speciale website kijken. Voor sommige tablets zijn geen apps beschikbaar. Vaak komt het voor dat er voor een Android tablet geen app beschikbaar is maar voor een iOS tablet wel.

Bioscoopgeschiedenis: Tv kijken op tablet, de toekomst!

Omdat tv kijken op een tablet nog nieuw is, hebben niet alle aanbieders een goed aanbod. Veel providers zijn nog bezig met het ontwikkelingen van apps. Ook moeten zij inventariseren wat de klant precies wil. Bij sommige providers is het mogelijk om onderweg alvast een programma op te nemen. Elke provider heeft een ander aanbod.

Wanneer je graag meer informatie wil kun je het beste contact opnemen met je provider. Zij kunnen je meer vertellen over hun aanbod en de mogelijkheid om tv te kijken op je tablet.

Terug naar overzicht
Geschiedenis Carré
HBO
Tablet
Projectiescherm verf