Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; InputFilter has a deprecated constructor in /home/damsite/domains/bioscoopgeschiedenis.nl/public_html/includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php on line 17
Videoland unlimited & on demand
Bioscoopgeschiedenis
Videoland

Videoland

Als je vroeger een filmpje wilde kijken ging je naar de plaatselijke videotheek. In deze videotheek kon je de nieuwste videobanden lenen en later ook dvd's. De films kon je voor een paar dagen of een week huren en daarna moest je ze weer terug brengen. Videoland is vooral bekend van de fysieke videotheken uit de jaren 80' en 90'. De fysieke videotheek is bijna helemaal verdwenen uit het straatbeeld. Videoland is zo slim geweest om in te spelen op deze ontwikkeling. Videoland biedt diverse diensten aan waardoor je films en series kan kijken vanuit je luie stoel in je eigen huis. De mogelijkheden die Videoland je aanbiedt kun je hieronder lezen.

Videoland unlimited en videoland on demand

Bij Video Unlimited kun je voor een klein bedrag films kijken. De dienst van Videoland werkt op smart tv's en Google Chromecast. Wanneer je van Nederlandse series houdt zul je deze dienst zeker kunnen waarderen. Bij Videoland zijn namelijk veel Nederlandse films en series te vinden. De films die buiten het abonnement vallen zijn niet altijd op alle apparaten te bekijken. Het kan dus dat een film op je laptop wel werkt maar op je tablet niet. Series en oudere films kun je meerdere malen kijken, zeg maar ''onbeperkt''. Wanneer je een Samsung-tv hebt ziet het menu er fraai en overzichtelijk uit. In het menu kies je gemakkelijk een film. Wanneer je gezin bestaat uit meerdere personen kun je verschillende gebruikersprofielen aanmaken. Zo heeft elk gezinslid een eigen virtuele videotheek tot zijn of haar beschikking. Voor je kinderen kun je hem instellen op de 'Kids-omgeving'.

Terug naar overzicht
HBO
Film1
Tablet
Dvd's